• Wyciągnięte z aromatycznego rosołku kawałki soczystego mięsa, przekręcone przez maszynkę, z dodatkiem przyrumienionej cebulki, to sekret naszego farszu, który otoczony cieniutkim ciastem tworzy nieprawdopodobnie pyszne danie – nasze pierogi z mięsem.
    Sposób przygotowania:
    Zdjąć opaskę kartonową. Wstrząsnąć opakowaniem. Po nakłuciu folii z góry opakowania, podgrzewać 3-4 minuty w kuchence mikrofalowej (750W) lub po całkowitym zerwaniu folii, ugotować w rondelku.
    Uwaga, produkt może być bardzo gorący. Przechowywać w lodówce w temp. 4-6 ˚C. Spożyć w ciągu 2 dni od otwarcia.
    Wartość odżywcza w 100g
    Wartość energetyczna
    175 kcal / 657,33 kJ
    Tłuszcze
    w tym kwasy tł. nasycone
    1,3 g
    0,2 g
    Węglowodany
    w tym kwasy cukry
    33,2 g
    0,6 g
    Białko
    6,9 g
    Sól
    0,1 g